Tickets
  • Nieuws
Betweter crew gezocht!
13 mei 2024

Op vrijdagavond 27 september is het Betweter Festival er weer! Je jaarlijkse dosis kunst en wetenschap. Een wervelende mix van talks, interviews, installaties, film, muziek en live wetenschappelijk onderzoek. We vertellen de verhalen achter de feiten, omarmen de twijfel en stellen de vragen die ertoe doen. Voor dit evenement zijn we nog op zoek naar extra handen tijdens het festival! Iets voor jou?

Waar moet je dan aan denken?

Je kunt bijvoorbeeld koptelefoons uitdelen, de weg wijzen, aan de knoppen draaien bij de cinema, publiek begeleiden of assisteren bij de experimenten.

We beginnen de avond met een gezamenlijk diner met alle Betweter-crew om 17:00 uur in TivoliVredenburg. Je wordt voor 2-3 uur ingedeeld bij een taak, maar je hebt uiteraard ook vrije tijd om van het festival te genieten. Bekijk hier het hele programma.

Kick-off

Ter voorbereiding komen we medio september samen met een kick-off in TivoliVredenburg. We maken in een uurtje kennis met elkaar, het festival en het gebouw van TivoliVredenburg. We praten je bij over het festivalprogramma. De crew van TivoliVredenburg laat ons zien wat er op welke plek moet gebeuren. Aan het eind is iedereen ready-to-go om er tijdens het festival iets moois van te gaan maken!

Aanmelden

Ben je enthousiast? Leuk! Vul hier het aanmeldformulier in.

Contact

Heb je vragen? Mail dan naar h.a.m.grootelaar@uu.nl.

Foto: