Tickets

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

FAQ

Waar kan ik een ticket kopen?

De kaartverkoop loopt via de website van TivoliVredenburg. Eerdere edities van het festival waren uitverkocht, dus zorg dat je op tijd je ticket scoort!

Waar vindt het Betweter Festival plaats?

Het festival vindt plaats in meerdere zalen van TivoliVredenburg (Vredenburgkade 11, Utrecht). TivoliVredenburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Meer informatie over parkeren en een routebeschrijving vind je op de website van TivoliVredenburg.

Wanneer komt het blokkenschema online?

Het blokkenschema maken we twee weken voor het festival bekend op onze website en in de TMSQR-app

Is het festival toegankelijk voor bezoekers met een beperking?

TivoliVredenburg is toegankelijk voor mensen met een beperking. Meer informatie over toegankelijkheid vind je op de website van TivoliVredenburg.

Kan ik mijn spullen in een garderobe of kluisje opbergen?

In TivoliVredenburg betaal je €2,- voor de huur van een locker of voor de bewaakte garderobe. Lockers kan je huren met een muntstuk van €2,- (of 2x €2,- voor een grote locker) of met een speciale lockermunt. Meer informatie over de lockers en garderobe vind je op de website van TivoliVredenburg.

Hoe oud moet je zijn om naar Betweter Festival te gaan?

Er is geen minimumleeftijd, maar wij vinden het Betweter Festival het meest geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder.

Kan ik alle lezingen bezoeken?

Ja, met je ticket kan je alle lezingen en performances bezoeken. Omdat de zalen een beperkte capaciteit hebben geldt wel vol=vol, dus zorg dat je op tijd bij de zaal bent als je een bepaalde activiteit niet wilt missen.

Kan ik ook een kaartje kopen voor één activiteit?

Nee, dat is niet mogelijk. We doen ons best om de toegangsprijs voor iedereen toegankelijk te houden. Bovendien is er naast die ene activiteit nog veel meer te ontdekken op het festival ;-)

Kan ik het Betweter Festival als pers bezoeken?

Dit kan door een mail naar betweterfestival[at]uu.nl te sturen (waarbij je [at] vervangt door @). Het indienen van een persverzoek betekent niet automatisch dat je een perskaart voor het Betweter Festival ontvangt.

Ik ben een wetenschapper, kan ik mijn onderzoek presenteren of een experiment uitvoeren?

Leuk dat je geïnteresseerd bent, we horen graag van je om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt je voorstel mailen naar betweterfestival[at]uu.nl (waarbij je [at] vervangt door @).

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Ja, dat kan! Tijdens het festival kunnen we voor verschillende taken vrijwilligers gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld artiesten ontvangen, koptelefoons uitdelen, de weg wijzen, aan de knoppen draaien bij de cinema, publiek begeleiden of assisteren bij de experimenten. Als vrijwilliger draai je een dienst van een paar uur en kan je daarbuiten het festival bezoeken. Hier vind je de volledige vacature.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Je kan ons ook volgen via InstagramFacebook of X.

Worden er opnames gemaakt tijdens het festival?

Heb je een eerdere editie van het Betweter Festival gemist? Geen probleem: van de meeste optredens zijn opnames gemaakt. En ook deze editie zullen we weer veel video- en audio-opnames maken. Op het festival lopen ook fotografen en videomakers rond om een beeldverslag te maken van het festival. Meer weten over de huisregels van Tivoli, zie deze link.

Heb je eeen andere vraag of opmerking?

Stuur dan een mail naar betweterfestival[at]uu.nl.

Test

Foto: