FAQ

Wat kost een ticket?

Een kaartje voor het Betweter Festival is €17,50 incl. administratiekosten en garderobe. Je koopt je tickets op de website van TivoliVredenburg. Eerder edities van het festival waren uitverkocht, dus zorg dat je op tijd je ticket scoort!

Wanneer komt het blokkenschema online?

Het blokkenschema maken we twee weken voor het festival bekend.

Waar vindt het Betweter Festival plaats?

Het festival vindt plaats in meerdere zalen van TivoliVredenburg (Vredenburgkade 11, Utrecht). TivoliVredenburg is goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets. Meer informatie over parkeren en een routebeschrijving kan je vinden op de site van TivoliVredenburg.

Is het festival toegankelijk voor mindervaliden?

TivoliVredenburg is volledig toegankelijk voor mindervaliden. Meer informatie kan je vinden op hun website.

Ik ben een wetenschapper, kan ik mijn onderzoek presenteren of een experiment uitvoeren?

Leuk dat je geïnteresseerd bent, we horen graag van je om te kijken wat er mogelijk is. Voor deze editie zijn we voornamelijk nog op zoek naar interactieve experimenten. Je kunt je voorstel mailen naar info[at]betweterfestival.nl (waarbij je [at] vervangt door @).

Kan ik me aanmelden als vrijwilliger?

Ja, dat kan! Tijdens het festival kunnen we voor verschillende taken vrijwilligers gebruiken. Zoals het uitvoeren van enquêtes onder de bezoekers of het bemensen van de artiestenbalie. Als vrijwilliger draai je een dienst van een paar uur en kan je daarbuiten het festival bezoeken. Je kan je aanmelden door te mailen naar info[at]betweterfestival.nl.

Kan ik het Betweter Festival als pers bezoeken?

Dit kan door een mail naar info[at]betweterfestival.nl te sturen. Het indienen van een persverzoek betekent niet automatisch dat je een perskaart voor het Betweter Festival ontvangt.

Hoe oud moet je zijn om naar Betweter Festival te gaan?

Er is geen minimumleeftijd, maar wij vinden het Betweter Festival het meest geschikt voor mensen van 16 jaar en ouder.

Kan ik alle lezingen bezoeken?

Ja, met je ticket kan je alle lezingen en performances bezoeken. Omdat de zalen een beperkte capaciteit hebben geldt wel vol=vol, dus zorg dat je op tijd bij de zaal bent als je een bepaalde activiteit niet wilt missen.

Kan ik ook een kaartje kopen voor één activiteit?

Nee dat is niet mogelijk. We doen ons best om de toegangsprijs voor iedereen toegankelijk te houden. Bovendien is er naast die ene activiteit nog veel meer te ontdekken op het festival ;-)

Hoe blijf ik op de hoogte?

Je kan ons volgen via Facebook, Twitter of Instagram, hou deze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief.

Fotografie & video

Heb je een eerdere editie van het Betweter Festival gemist? Geen probleem: van de meeste optredens zijn opnames gemaakt. En ook deze editie zullen we weer veel video- en audioopnames maken. Op het festival lopen ook fotografen en videomakers rond om een beeldverslag te maken van het festival. Meer weten over de huisregels van Tivoli, zie deze link.

Toch nog een vraag?

Stuur dan een mail naar info[at]betweterfestival.nl.

Foto: